“We hadden geen haast. We vonden het leuk om rustig te verkennen...”

maandag 4 april 2022 om 09:36

Peter en Anouk wonen met veel plezier in het rustig gelegen Ruurlo in de mooie Achterhoek. Enige tijd geleden kregen Peter en Anouk de kans van hun leven: op een mooi perceel een eigen woning bouwen!

“We hadden geen haast...”

Nadat duidelijk werd dat ze zelf een woning konden bouwen, besloten ze hun huidige woning op termijn te gaan verkopen. Peter en Anouk plaatsten vervolgens hun woning op HomeMatching.

‘We hadden geen haast. We vonden het leuk om rustig te verkennen wie op zoek waren naar ons huis’, vertelt Anouk. In de tijd daarna waren Peter en Anouk hard bezig met alle voorbereidingen rond de bouw van hun nieuwe huis. Intussen kreeg Anouk regelmatig reacties via HomeMatching. ‘Door alle drukte rond de bouw, had ik een aantal berichten via HomeMatching niet gelezen’, vertelt Anouk.

"Peter, zelf werkzaam in de financiële dienstverlening wist gelijk welke vervolgstappen hij moest nemen."


Op een dag ging de deurbel. Anouk: ‘Er stond een leuk jong stel voor de deur. Ze vertelden dat ze op zoek waren naar een woning en vroegen zich af of onze woning binnenkort te koop zou komen’.

‘We hadden direct leuk contact!’, vervolgt Anouk. 'Het stel kwam een week later op bezoek en waren super enthousiast over ons huis en aan het einde van hun bezoek deden ze een mooi bod’. Peter, zelf werkzaam in de financiële dienstverlening wist gelijk welke vervolgstappen hij moest nemen en schakelde snel. ‘Het resultaat: aan het einde van de dag was ons huis al verkocht!’, vertelt een lachende Anouk.

Enigszins verbijsterd keek ik Anouk aan. Dus als ik het goed begrijp was ’s morgens de bezichtiging, ontvingen jullie direct een goed bod en was ’s avonds het huis verkocht? Anouk: ‘Precies. Helemaal waar!’


"We kijken terug op een bijzonder leuke ervaring!"


Echt bízar hoe snel zo’n aan- en verkoopproces ineens gaan kan!
31 december zal de woning bij de notaris passeren en op naam van de nieuwe kopers komen. Peter en Anouk moeten nog even geduld hebben, totdat hun nieuwbouwhuis zal worden opgeleverd. Tot die tijd kunnen ze gelukkig een tijdje blijven huren en rustig toeleven naar de volgende fase.

‘We kijken terug op een bijzonder leuke ervaring en kijken uit naar een mooi nieuw avontuur in onze nieuwe woning’, sluit Anouk af.

Op naar het volgende verhaal 🥂!
Heb jij ook een leuke HomeMatching-ervaring? Laat het ons weten!