"We hadden ons toekomstige huis al gevonden, nog voordat het officieel op de markt was!"

maandag 4 april 2022 om 09:36

We hebben weer een te gek verhaal, wat we graag met jullie delen. Michiel & Anne-Marie vertelden ons tijdens een leuke ontmoeting over hun ervaring op HomeMatching. Wat ontzettend leuk om van een enthousiaste Michiel & Anne-Marie en Rick & Ivana te horen hoe alle puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen.

Al geruime tijd waren Michiel & Anne-Marie op zoek naar hun volgende woning. “Het lukte ons maar niet om in de huidige gekte ons droomhuis te vinden, de tijd om rustig een keuze te maken zat er niet bij”, aldus Anne-Marie. “Ik las op een dag over het initiatief HomeMatching en dat trok mijn aandacht. Aangezien Michiel en ik al enige tijd op zoek waren, maar keer-op-keer achter het net visten, besloten we ons ook aan te melden. We hadden vrijwel direct een leuke woning op het oog en legden de eerste contacten met de woningeigenaren.” vertelt Anne-Marie aan initiatiefnemer Herman van Losenoord.

Terwijl Michiel & Anne-Marie de eerste contacten aan het leggen waren, startten een aantal kilometer verderop Rick en Ivana ook aan hun zoektocht naar hun toekomstige droomhuis. Rick vertelt: “We besloten een wandeling te maken in onze favoriete buurt en woningen te beoordelen. Zo konden we een goed beeld vormen welke straat en type woning ons het meeste aantrok. ” Terwijl Rick en Ivana samen door hun toekomstige buurt aan het wandelen waren, liepen ze ook door de straat en langs de woning van Michiel & Anne-Marie. “We vonden allebei de straat en het huis van Michiel & Anne-Marie echt prachtig en wilden graag meer te weten komen over de beschikbare woningen in die buurt”.

Terwijl Rick en Ivana thuis op zoek gingen naar meer informatie,  trok per direct hun aandacht naar de HomeMatching pagina met het woningprofiel van Michiel en Anne-Marie. De woning van Michiel & Anne-Marie droeg de status ‘Bij juiste condities’. “Per direct vroegen we ons af: bij welke condities zou deze woning te koop zijn? We hebben toen direct een berichtje gestuurd.” vertelt Rick.


"Wij vonden het echt fantastisch dat we van Michiel & Anne-Marie de eerste keus gegund kregen"


Michiel & Anne-Marie zagen het leuke berichtje van Rick & Ivana binnenkomen. Michiel & Anne-Marie gaven aan op zoek te zijn naar een volgende woning en zodra deze in beeld was, Rick & Ivana de eerste keus zouden krijgen. “Wij vonden het echt fantastisch dat we van Michiel & Anne-Marie de eerste keus gegund kregen. We hadden ons toekomstige huis al gevonden, nog voordat het officieel op de markt was! Precies wat jullie met HomeMatching voor ogen hebben, gebeurde bij ons.” vertelt een enthousiaste Rick.  

Enkele weken daarna vielen voor Michiel & Anne-Marie ook alle puzzelstukjes op hun plek. Ook zij hadden na een lange zoektocht hun prachtige droomhuis gevonden! Michiel & Anne-Marie brachten Rick & Ivana op de hoogte en besloten de lokale makelaar ViaOns Makelaardij te betrekken bij het proces. “We vonden het fijn om tijdens de grootste aan- en verkoop van ons leven een woningmarktprofessional als ViaOns Makelaardij te betrekken. Eric de Vos was van alle belangrijke aspecten op de hoogte en heeft ons van goed advies voorzien. Onder leiding van ViaOns Makelaardij zijn alle overeenkomsten en juridische documenten deskundig doorgenomen en opgesteld.”

In oktober hopen zowel Michiel & Anne-Marie als Rick & Ivana met elkaar hun nieuwe droomhuis te betreden. Zowel Michiel & Anne-Marie, Rick & Ivana maar ook wij als team HomeMatching kijken terug op een heel bijzondere en prachtige ervaring. Op naar het volgende verhaal!