"Ik heb mijn woning via HomeMatching binnen twee weken verkocht"

maandag 4 april 2022 om 09:36

"Ik heb mijn woning via HomeMatching binnen twee weken verkocht. Ik vind het een heel mooi medium en erg bijzonder & leuk om je woning te verkopen. HomeMatching: Thanks! ~ Thérèse"


Thérèse woonde jarenlang in haar prachtige woning met een mooie ruime tuin, in het landelijk gelegen Ruurlo. Enige tijd geleden kwam ze tot de conclusie dat ze toe was aan een nieuwe stap. “Ik heb in de afgelopen jaren van deze leuke woning echt mijn ‘thuis’ weten te maken. Ik heb veel liefde en aandacht aan deze woning gegeven, maar door gebrek aan tijd ben ik nu toe aan een kleinere woning met minder tuin en onderhoud.’

Toen ze rustig aan het oriënteren was, kwam ze in mei dit jaar met het initiatief HomeMatching in aanraking. “Het concept sprak me echt heel erg aan. Ik was rustig aan het rondkijken naar een volgende woning en speelde met verhuisgedachtes.”

“Deze manier van verkopen heb ik als heel prettig ervaren!”

Thérèse maakte zelf mooie foto’s en bedacht een leuke beschrijving over haar woning. “Het voelde erg goed om dit zelf te hebben gedaan, omdat ik op die manier het proces van het verkopen van ‘mijn thuisje’ een goede plek kon geven. De lokale makelaar begeleide me tijdens dit proces met inbreng van deskundig advies. Deze manier van verkopen heb ik als heel prettig ervaren!”

Na enige tijd vond Thérèse ook een volgend huis en was het tijd om daadwerkelijk de stap te maken. De status van de woning werd gewijzigd van ‘bij juiste condities’ naar ‘te koop’ en er kwamen direct een aantal leuke reacties binnen via HomeMatching.

Een jong stel reageerde en maakte een afspraak met Thérèse. In de dagen daarna liet Thérèse de geïnteresseerden kennis maken met haar woning, tijdens een rondleiding. Alle puzzelstukjes vielen voor beide partijen op hun plek en in slechts twee weken werd de verkoop onder leiding van een lokale makelaar gesloten.

“De makelaar heeft alles in goede banen geleid ...”

“Het aankoopproces met Thérèse verliep erg fijn. We vonden het prettig dat er ook een lokale makelaar betrokken is geweest bij het proces. ‘De makelaar heeft alles in goede banen geleid en de koop juridisch goed afgedekt’ geven de nieuwe kopers als reactie.

Sinds enkele weken wonen Thérèse en de nieuwe bewoners in hun nieuwe woning. Ze kijken terug op een erg bijzonder, maar vooral leuk proces en kijken uit naar veel mooie jaren in hun ‘nieuwe (t)huis’.

Heb jij ook een leuke ervaring met HomeMatching? Laat het ons weten door een berichtje te sturen. We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal 😊!