Ontvang kwalitatieve leads via HomeMatching!

Bekijk hoe het werkt

Wat is HomeMatching?

In Nederland denken 2,9 miljoen woningbezitters aan verhuizen. Slechts 10% daarvan is zichtbaar op het internet. Op HomeMatching wordt deze onzichtbare woningmarkt zichtbaar. Ontdek in 1 minuut wat HomeMatching voor uw organisatie kan betekenen.

121.701

Gebruikers

104.175

Woningzoekers

23.410

Woningeigenaren

HomeMatching trekt de woningmarkt open!
Ik zie enorm veel potentieel in dit platform en ervaar het als waardevolle toevoeging op mijn bestaande werkwijze als makelaar.

Jeroen van Stralen
Makelaarskantoor Van Stralen

Onze leden

HomeMatching is in 2018 opgericht vanuit de behoefte om de woningzoeker meer kans te geven binnen de gekte van de overspannen woningmarkt. Door woningen en woonwensen vroegtijdig transparant te maken, worden extra kansen gecreëerd die anders onzichtbaar zouden blijven.

We zijn inmiddels een landelijk plaƞorm met ruim 100.000 leden. Maandelijks verwelkomen we duizenden woningzoekers en woningeigenaren die met verhuisgedachtes spelen.

We werken samen met (lokale) makelaars & hypotheekadviseurs, die onze leden helpen met dienstverlening en advies.

What's in it for you?

Ontvang kwalitatieve leads

We genereren hypotheekleads, aankoopleads en verkoopleads. Onze leden geven expliciet aan dat ze openstaan voor telefonisch contact om een afspraak in te plannen.

Zichtbaar in uw regio

Op verschillende pagina’s zoals: huisdetailpagina’s, overzichtspagina’s, in relevante kennisbankartikelen en op de partner zoekpagina.

Persoonlijke profielpagina

Je krijgt een persoonlijke profielpagina waar je jezelf (en je collega’s) kunt presenteren als adviseur van HomeMatching. Daarnaast is er de mogelijkheid om reviews te ontvangen van jouw klanten

Inzicht in concrete data

Op jouw partnerdashboard bieden we een transparant en relevant dataoverzicht. Denk aan een:

 • Eigen CRM-systeem. Je kunt leads labelen en notities toevoegen
 • Overzicht van het aantal woningzoekers en woningeigenaren in jouw regio
 • Overzicht waar je ziet hoe vaak je in beeld bent gekomen met jouw organisatie en het aantal bezoeken op jouw persoonlijke profielpagina
 • Functionaliteit waarbij je je eigen klanten kunt uitnodigen om zich aan te melden op HomeMatching

Wat partners over ons zeggen

 • In de ruim twee maanden dat ik met HomeMatching samenwerk heb ik nu twee concrete deals gesloten en er zitten nieuwe opdrachten aan te komen.

  Gera
  Hypotheekadviseur
  Lees meer

 • Ik ben nu 3 maanden actief aan de slag. Ik heb 21 leads ontvangen in die periode. Hiervan heb ik nu 3 concrete opdrachten gesloten, de vierde zit eraan te komen.

  Anthony Snijers
  SNIJ Makelaardij
  Lees meer

  Maak een vrijblijvende afspraak

  Mijn naam is Thom Ebbers, jouw accountmanager bij HomeMatching. Wil je meer weten over alle mogelijkheden die HomeMatching jouw organisatie kan bieden? Ontdek via Teams in 20 minuten hoe HomeMatching werkt. Tot binnenkort!

  06 398 46 118
  thom@homematching.nl

  Plan een afspraak